Terje Sporsem cap B&W

Terje Sporsem

Terje Sporsem er en av Norges mest drevne og allsidige standup komikere. Med flere tusen show bak seg og med bred erfaring fra både TV og radio er Terje en komiker som fungerer for alle typer mennesker og som aldri slår feil. Hans evne til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med en politisk og satirisk snert, har gjort Terje til en av de mest populære komikerne vi har i landet i dag.

Han har satt opp flere show og forestillinger som har fått svært gode kritikker, men med forestillingen ”KRIG” etablerte Terje seg som en av Norges virkelig store showkomikere. Showet ble spilt over hele landet til publikum og anmelderne sin unisone hyllest, og høstet toppkarakterer overalt.

Terje debuterte på TV med skjult kamera-programmet ”Judas” på TVNorge i 2003. Siden den gang har han vært programleder eller fast deltaker i en rekke programmer på TV2, blant annet ”Skaperen”, ”9 av 10 nordmenn”, ”Grip Mikrofonen” og ”TV2s Artistgalla”. I 2012 var han også å høre hver dag i Norges største morgenradioprogram – ”P4s Radiofrokost” og i 2014 vant han ”Masterchef” på TV3. Han står også bak boken ¨Den som fiser i heisen må dø¨ sammen med den svenske komikeren David Batra.

Terje har gjennom årene blitt mye brukt på events for næringslivet. Han gjør både rene humorinnslag, konferansierjobber og musikalsk underholdning. Han er alltid godt forberedt og spesialtilpasser materialet til hvert enkelt arrangement. Med Terje på scenen kan dere være trygge på at kvelden er i de aller beste hender.

Terje passer til korte og lengre innslag, konferansier/toastmaster, musikalsk underholdning og kan lage videoinnslag ved behov.

Terje kan også bookes til Kulinarisk aften sammen med Kulinarisk Akademi

Bilder av Terje:

Terje Sporsem i media

Lenker:

Twitter - @sporsem Instagram - @terjesporsem Komikriger - kultur - Dagbladet.no «Slike gutter vil gamle Norge gjerne ha» - Osloby