Siri Kristiansen

Siri Kristiansen

Siri Kristiansen startet med standup sent på 90-tallet, men ga seg ti år senere for å fokusere på radio og TV. De etter hvert hundrevis av timene med sceneerfaring og humor har hun allikevel tatt med seg i alt hun gjør.

I 2005 begynte Siri å jobbe i NRK P3, og har siden den gang vært programleder for deres flaggskip P3morgen, det ekstremt populære undergrunnsprogrammet Verdensherredømme sammen med Kristopher Schau og Egon Holstad og Livet på P2 sammen med Trond Viggo Torgersen. I tillegg har hun laget den prisbelønnede dokumentaren Pappa på Perrongen. I radiosammenheng er det derimot Lørdagsrådet hun er mest kjent fra. Her løser hun hverdagsproblemer sammen med andre kjente personligheter. Programmet har gått hver lørdag siden høsten 2010, og har siden den gang utviklet seg til å inkludere liveshow og så langt to sesonger av TV-programmet Rådet. På TV har Siri også figurert i stort sett det som er av TV-programmer. Hun har flere ganger gjestet Nytt på Nytt, spilt i Side om Side, deltatt i Masterchef, og er fast paneldeltager i 20 spørsmål, på både radio og TV.

På scenen figurerer Kristiansen i ulike roller, men felles for dem alle er at hun alltid ivaretar publikum, og hun har alltid full kontroll på det som skal skje samtidig som hun takler det uforutsette på en glimrende måte.

Siris stil er syrlig men varm. På kanten men innenfor. Stødig, men spontan. Hennes opplegg er alltid skreddersydd det aktuelle eventet. Spesielt er Siri unik til å fange opp stemningen og snakke med sitt publikum. Hun ser deg, avslører deg, involverer og sjarmerer deg og er alltid på ditt lag.

I møte med kunden har hun alltid gode ideer, er kreativ og løsningsorientert. Som konferansier er Siri stødig som et fjell. Hennes måte å sy sammen et arrangement på er sømløst og trygt samtidig som det er morsomt, spontant og relevant. Med sine mange års erfaring som rådgiver i radio der hun i tillegg til å gi råd fungerer som en slags debattleder, har hun lett for å snakke med ulike mennesker og sette seg inn i alle mulige problemstillinger.

 

Bilder av Siri :

Siri Kristiansen i media

Lenker:

Twitter - @Sirikriss Facebook - Siri Kristiansen Instagram - @sirikristiansenp3