Henrik Fladseth 2

Henrik Fladseth

Henrik Fladseth er et relativt ferskt tilskudd i den norske komibransjen, men har rukket mye på kort tid. I 2014 var han support på Norges-turnèen til Dag Sørås, hvor han høstet meget gode kritikker. På komiprisen 2015 fikk han hele humorbransjen til å le med sine elleville observasjoner. I oktober samme året satt han i sofaen til Thomas og Harald under Senkveld på TV2.

Han står jevnlig på flere av landets standup-scener og har flere ganger opptrådt under humorfestivalen ¨Crap åppå Park¨ i Oslo og på Humorfest i Bergen er han en den eneste som har blitt invitert for å spille soloshowet sitt to år på rad. I tillegg til dette er han skuespiller og har erfaring fra både impro og teater. Du har kanskje sett ham som poet i Peppes Pizzas reklame?

Det er ingen tvil om at han har mange strenger å spille på. Med sin spesielle scenestil blir han nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge. Henrik gjør både konferansier-, standup- og skuespiller oppdrag og er rustet til å takle ethvert publikum.

Høsten 2015 la han ut på turné med sitt første solo standup-show Kverulant hvor han holdt et utsolgt premiershow på John Dee i Oslo. Høsten 2016 reiser han landet rundt som gjest på «Humorgalla» med Robert Stoltenberg, Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen.

Bilder av Henrik:

Henrik Fladseth i media

Lenker:

Twitter - @flati9 Facebook - Henrik Fladseth Moss Avis - Dobbel dose stand up Avisa Nordland - Stolt glad og lykkelig! Suksess for lokal standup - adressa.no