Erlend Osnes

Erlend Osnes

Erlend Osnes har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet «Raae og Osnes» på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Våren 2016 var også gutta vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip «P3 Morgen».

Siden han debuterte på standup-scenen sammen med Terje Sporsem i 2010 har Erlend tatt steget fra deltids- til fulltidskomiker. Han er stadig å se på de største humorscenene i Norge. I 2015 debuterte han med sitt første solo standup-show «Av Familiære Årsaker» som solgte ut kulturhus over hele landet. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen.

Med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor kan han passe til å underholde i alt fra jobbsamlinger, konferanser, selskaper og julebord. Erlend gjør også jobber som konferansier under tilstellinger og annet hvor man trenger noen til å binde kvelden sammen.

Bilder av :

Erlend Osnes i media

Lenker:

Twitter - @EOsnes Instagram - @eosnes Bodø nu - Osnes er en dønn ærlig komiker, som vil mer enn å bare skaffe seg et navn Bodø nu - Avholder ekstra-ekstra-forestilling i Oslo: - Jeg lever ut drømmen iTromsø - Erlend Osnes kan bli utsolgt